Les pois à la sauce belge dans ce Tour

Tim Wellens a succédé à Greg Van Avermaet en tête d’un classement de la montagne squatté par nos compatriotes.

Belgian Tim Wellens of Lotto Soudal celebrates on the podium in the red polka-dot jersey for best climber after the third stage of the 106th edition of the Tour de France cycling race, a 215 km from Binche in Belgium to Epernay in France, Monday 08 July 2019. This year's Tour de France starts in Brussels and takes place from July 6th to July 28th. BELGA PHOTO DAVID STOCKMAN
Belgian Tim Wellens of Lotto Soudal celebrates on the podium in the red polka-dot jersey for best climber after the third stage of the 106th edition of the Tour de France cycling race, a 215 km from Binche in Belgium to Epernay in France, Monday 08 July 2019. This year's Tour de France starts in Brussels and takes place from July 6th to July 28th. BELGA PHOTO DAVID STOCKMAN ©BELGA
Tim Wellens a succédé à Greg Van Avermaet en tête d’un classement de la montagne squatté par nos compatriotes.

Dans la gastronomique Champagne, nos coureurs ont proposé lundi à Épernay une nouvelle spécialité nationale : les petits pois à

...

Cet article est réservé aux abonnés

Profitez de notre offre du moment et accédez à tous nos articles en illimité